E-glass 3SP V2

E-glass resin

E- Glass on läpikuultava SLA tekniikalla tulostettava materiaali. Optisten ominaisuuksien simuloimiseksi valmis kappale voidaan lakata ja- tai kiillottaa. Vaihtoehtoisesti läpinäkyvyyttä voidaan myös samentaa karhentamalla pintaa. Tällä materiaalilla saadaan aikaan tarkat yksityiskohdat, mittatarkkuus ja erinomainen pinnanlaatu.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat täysin toimivat lopputuotteet.

  • valojohteet
  • koulutustarkoitukset esim. virtausmallit
  • silikonivalun mastermalli
E-Glass 2.0 is an ideal 3D printing solution for simulating clear plastics and glass for a variety of applications such as optics, medical, lighting, special effects, packaging, art and more. E-Glass 2.0’s strength and dimensional stability offer the ability to use it for both prototypes and end use applications.
E-glass kappaleista saadaan kirkkaan läpinäkyviä jälkikäsittelyllä.
Pinnanlaatu
Detailit
Kestävyys
Joustavuus

Toimitus alle 5pv.
Pikana alle 2pv.

  • Tulostustilavuus:  266 x 175 x 193 mm.
  • Kerrospaksuus: 50 – 100 um
  • Tyypillinen tarkkuus: ± 0,25mm + ± 0,1mm/100mm
  • Tukiaine: Sama materiaali.

Seinämäpaksuus

Suositeltu seinämäpaksuus valmistetuille kappaleille on 1 mm. Tätä pienemmät rakenteet ovat jo niin hauraita, että ne eivät välttämättä selviä jälkikäsittelyvaiheesta. Valmistuksen jälkeen kappaleet joudutaan puhdistamaan ja puhaltamaan lasikuulilla, jolloin ylimääräinen jauhe poistetaan.

seinama

Välys

Suositeltava välys kun rakennetaan monimutkaisia funktionaalisia rakenteita, kuten esimerkiksi niveliä on 0.5 mm. Tämä johtuu siitä, että kappaleen valmistuksessa osien väliin jää pulveria, joka pitää jälkikäsittelyssä saada pois. Jos välys on liian pieni, niin pulveri pakkaantuu ja mahdollisesti jopa osittain sulaa, jolloin osien irroittaminen voi olla vaikeaa.

liitos

Kaiverrukset ja kohokuviot

Kaiverruksiin ja kohokirjaimiin suositellaan käytettäväksi 0.8 mm paksuutta ja tarpeeksi korkeutta, että kaikki muodot näkyvät selkeästi. Käyttämämme kerrospaksuus tulostuksessa on 0.1 mm jonka ansiosta 0.2 mm korkeat yksityiskohdat näkyvät, mutta on suositeltavaa, että yksityiskohdat ovat korkeampia, kuin 1mm, jotta ne erottuvat selkeästi.

teksti

Vääntymä / Warping

Isoille ohuille pinta-aloille on ominaista, että kappale voi vääntyä jäähtyessään. Tämä ilmiö on estettävissä, yksinkertaisesti välttämällä isoja ohuita pinta-aloja. A4 tyyppisiä ohuita kappaleita ei kannata tulostaa, jos vääristymästä on haittaa tuotteen loppukäytölle.

vaaristyma
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search