Kobolttikromi (CoCrW)

Koboltti-kromi-metalliseosta käytetään erityisen vaativissa ympäristöissä teollisuudessa ja medikaalisissa sovellutuksissa. Supermateriaali on yleisesti käytössä kaasuturbiineissa , hammasimplantteissa ja ortopedisissa implanteissa.

Koboltti-kromilla on erittäin korkea ominaislujuus, sekä vahva korroosion ja kulutuksen kesto. Lisäksi se kestää erittäin hyvin lämpöä

Materiaali erottuu edukseen suurella vetolujuuden arvolla. Pienen myötörajan, verrattain suuren murtovenymän ja suuren vetolujuuden yhdistelmä tarkoittaa sitä, että rasituksen kasvaessa metalli lähtee vääntymään melko helposti, mutta se vääntyy suhteellisen paljon ennen kuin lopulta murtuu. Materiaali on siis muihin verrattuna keskikova, jäykkä ja luja materiaali, joka muovautuu suhteellisen herkästi.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat täysin toimivat lopputuotteet.

  • Lentoteollisuus
  • lääketieteen käyttökohteet, esim. dentaali ja implantit
  • Paineistetut kohteet
  • Valukappaleiden korvaamiseen

CoCr Mechanical

Pääasiallisesti asiakkaamme käyttävät materiaalia vaativiin teollisiin sovellutuksiin, jossa tarvitaan lämmön ja kulutuksen kestoa. Valmistuksessa syntyvät tuotteet ovat homogeenisiä kestäviä lopullisia tuotteita. Materiaali on meillä jatkuvassa tuotannossa yksilöllisten dentaali proteesien valmistuksessa
  • Tulostustilavuus: 90 mm x 90 mm x 80 mm
  • Kerrospaksuus: 25 um
  • Tyypillinen tarkkuus: ± 0.15 mm
  • Tukiaine: Tulostettava materiaali.

Cemical Composition

Other elements <1 %: Mn, N, Nb, Fe. free from
nickel, beryllium and gallium

Toimitus alle 7pv.
Pikana ~3pv.

Seinämäpaksuus

Suositeltu seinämäpaksuus valmistetuille kappaleille on 0.8 mm. Tätä pienemmät rakenteet ovat mahdollisia, mutta näistä kannattaa konsultoida meitä tapauskohtaisesti.

seinama

Kaiverrukset ja kohokuviot

Kaiverruksiin ja kohokirjaimiin suositellaan käytettäväksi 0.5 mm paksuutta ja tarpeeksi korkeutta, että kaikki muodot näkyvät selkeästi. Käyttämämme kerrospaksuus tulostuksessa on 25 um jonka ansiosta pienetkin  yksityiskohdat näkyvät tarkasti.

teksti
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search