Remanium Star CL

Kobolttikromi

Koboltti kromi CoCr on supermateriaali jota käytetään erityisen vaativissa ympäristöissä,  lentoteollisuudessa sekä biomedikaalisiin käyttötarkoituksiin.

Koboltti kromi on erittäin vahva korroosiota, kulutusta sekä lämpöä kestävä materiaali.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat täysin toimivat lopputuotteet.

  • Lentoteollisuus
  • lääketieteen käyttökohteet, esim. dentaali ja implantit
  • Paineistetut kohteet
With an appropriate approval* remanium star CL can be used for production of crowns and bridges, frames for metal ceramic veneering, cast partials, primary – and secondary parts for combined restorations.
Components made from the cobalt-chromium alloy remanium star CL display a homogeneous, pore-free structure after they are constructed by means of the metal laser melting process LaserCUSING.
Pinnanlaatu
Detailit
Kestävyys
Joustavuus

Toimitus alle 7pv.
Pikana alle 3pv.

  • Tulostustilavuus: 90 mm x 90 mm x 80 mm
  • Kerrospaksuus: 25 um
  • Tyypillinen tarkkuus: ± 0,25mm + ± 0,1mm/100mm
  • Tukiaine: Tuostettava materiaali.

Cemical Composition

Other elements <1 %: Mn, N, Nb, Fe. free from
nickel, beryllium and gallium

Seinämäpaksuus

Suositeltu seinämäpaksuus valmistetuille kappaleille on 1 mm. Tätä pienemmät rakenteet ovat jo niin hauraita, että ne eivät välttämättä selviä jälkikäsittelyvaiheesta. Valmistuksen jälkeen kappaleet joudutaan puhdistamaan ja puhaltamaan lasikuulilla, jolloin ylimääräinen jauhe poistetaan.

seinama

Välys

Suositeltava välys kun rakennetaan monimutkaisia funktionaalisia rakenteita, kuten esimerkiksi niveliä on 0.5 mm. Tämä johtuu siitä, että kappaleen valmistuksessa osien väliin jää pulveria, joka pitää jälkikäsittelyssä saada pois. Jos välys on liian pieni, niin pulveri pakkaantuu ja mahdollisesti jopa osittain sulaa, jolloin osien irroittaminen voi olla vaikeaa.

liitos

Kaiverrukset ja kohokuviot

Kaiverruksiin ja kohokirjaimiin suositellaan käytettäväksi 0.8 mm paksuutta ja tarpeeksi korkeutta, että kaikki muodot näkyvät selkeästi. Käyttämämme kerrospaksuus tulostuksessa on 0.1 mm jonka ansiosta 0.2 mm korkeat yksityiskohdat näkyvät, mutta on suositeltavaa, että yksityiskohdat ovat korkeampia, kuin 1mm, jotta ne erottuvat selkeästi.

teksti

Vääntymä / Warping

Isoille ohuille pinta-aloille on ominaista, että kappale voi vääntyä jäähtyessään. Tämä ilmiö on estettävissä, yksinkertaisesti välttämällä isoja ohuita pinta-aloja. A4 tyyppisiä ohuita kappaleita ei kannata tulostaa, jos vääristymästä on haittaa tuotteen loppukäytölle.

vaaristyma
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search