Valmistuspalvelut

Valmistus 3D-tulostamalla.

Tuotamme 3D-tulosteita pääasiallisesti PK-yrityksiin ja teollisuuteen, mutta myös kuluttajille. Olemme keskittyneet erityisesti lopputuotteiden valmistamiseen sekä yksittäisinä esineinä että sarjoina. Valmistus 3D-tulostamalla on nykyaikainen tapa tehdä asiat helposti ja nopeasti.

Sarjatuontanto 3D-tulostamalla on hyvä tapa mahdollistaa tuotteen päivitettävyys sekä pudottaa varastointi- ja muottikuluja. Sen sijaan että tuotat kalliin muotin ja tilaat suuren määrän tuotteita varastoon säästääksesi kappalekustannuksessa, kannattaa tarkastella tuotteisiin sijoitettua pääomaa sekä varastoinnin tarvetta. Voisiko tässä kohtaa siirtää varastoon sidottua pääomaa ydinliiketoiminnan tai tuotekehityksen puolelle?

Manufacturing As A service

parts1

Sarjakoko:
100-10000kpl

Toimitus aika:
Asiakkaan toiveen mukaan

Prototyypit

Tominnallisten prototyyppien nopea tuottaminen ja esimerkiksi samanaikaiset tuoteiteraatiot ovat mahdollisia.

Pienoismallit

Pienoismallit messukäyttöön kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla

Yksittäiset tuotteet

Tarvitsetko yksittäistä osaa jota ei saa enää mistään? Tai onko sinulla omasta uniikista tuottesta?

Sarjatuotanto

Avaimetkäteen palvelu koko tuotteesi valmistukselle prototyypeistä nollasarjaan ja aina sarjatuotantoon asti.

Digitaaliset varaosat

Digitaaliset varaosat ovat yksi MaaS-palveluun soveltuva tuote. Materflow osallistui VTT:n ja Aalto- yliopiston kanssa tekemään tutkimukseen, jossa todettiin digitaalisten varaosien soveltuvan erityisen hyvin sopimusvalmistustuotteiksi. Tutkimuksessa todettiin, että yritykset voivat säästää huomattavasti varastointikustannuksissa digitaalisten varaosien avulla.

img_8080

60 -luvulla valmistetut teippipainokoneen sähkömoottorin osa jota ei enää saanut mistään.

Hankkeessa todettiin, että jo nyt sekä tulevaisuudessa digitaalisilla varaosilla tulee olemaan valtava potentiaali teollisessa tuotannossa. Tutkimus keskittyi vertailemaan perinteisillä menetelmillä- ja 3D-tulostamalla valmistettuja varaosia. Todettiin, että jo nyt 5% varaosista voitaisiin valmistaa digitaalisesti. Varastointikustannusten lasku, helposti päivitettävät digitaaliset kirjastot ja helpompi tuotantologistiikka on siis jo yritysten ulottuvilla! Kaikki tämä tarkoittaa tehokkaampaa toimintaa nykyistä kustannustehokkaammin.

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search